Over ons

Dental Budget is trots u een ruime keuze aan hoogwaardige tandheelkundige producten te kunnen aanbieden tegen uiterst competitieve prijzen.

Het is onze missie om tandartsen de beste tools voor hun praktijk te verschaffen, om hun dagelijkse werk te vereenvoudigen en de tevredenheid van hun patiënten te waarborgen.

Dental Budget biedt u een breed scala aan producten, variërend van hygiëneproducten tot precisie-instrumenten.

We stellen u een zeer uitgebreid assortiment ter beschikking.

Al onze producten zijn door de fabrikanten gecertificeerd als originele producten, wat de kwaliteit en veiligheid van hun gebruik garandeert.

We bieden uitsluitend producten van toonaangevende merken aan. Producten die ontwikkeld zijn om artsen te helpen de beste resultaten voor hun patiënten te bereiken.

Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde professionals die u graag helpen de producten te vinden die het beste bij uw behoeften en budget passen. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe innovaties om ons aanbod te verbeteren en te voldoen aan de voortdurend veranderende behoeften van onze klanten.

Bij Dental Budget geloven we dat kwaliteit niet per se duur hoeft te zijn. Daarom werken we hard om onze prijzen concurrerend te houden en tegelijkertijd een hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden. We zijn ervan overtuigd dat onze toewijding aan kwaliteit en concurrerende prijzen van ons uw favoriete leverancier zal maken voor al uw behoeften op het gebied van tandheelkundige producten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u bij het vinden van de beste producten voor uw praktijk.

Medewerkers die naar je luisteren

Medewerkers die naar je luisteren

Een team van professionals die telefonisch bereikbaar zijn om je te adviseren.

48.000 productreferenties

48.000 productreferenties

Een breed assortiment aan producten om je tevreden te stellen.

Binnen 48 uur geleverd

Binnen 48 uur geleverd

Geavanceerde logistiek en een efficiënte bezorgservice

Producten van gecertificeerde origine

Producten van gecertificeerde origine

Onze nauwe relaties met de grote merken stellen ons in staat om op de best mogelijke manier aan uw verwachtingen te voldoen